Gör ni världen bättre? Berätta det för världen.

Vi är kommunikationsbyrån som kan hållbarhet.

Språng Kommunikation AB i Göteborg hjälper stora och små företag i många branscher att nå ut längre med de goda värden ni skapar. Vi tar er hela vägen från kraftfull strategi till engagerande innehåll i form av film, text och bild.

Bered er på att ta språnget till en helt ny närvaro. När ni börjar tala om er själva i nyheter och berättelser så kommer andra att börja tala om er. 

Våra tjänster

Som strategiska kommunikationskonsulter guidar Språng från behovet att nå ut till effekten ni vill åstadkomma. Först lägger vi strategin. Sedan öppnar vi verktygslådan och skapar innehållet. Vi sätter fingret på era unika kvaliteter, hittar nyheterna och berättelserna som naturligt finns i verksamheten och ser till att ni syns i de kanaler där era målgrupper rör sig. 

Våra kunder

Senaste nytt

Håll i, håll ut och använd hjälm

Vi besökte Skanskas bygge av Nya Vårdbyggnaden Malmö, ett av de stora sjukhusprojekt i landet som måste fortsätta rulla för samhällets skull.

Sneakpeak på en innovativ mötesplats

Tittut! Eller titt in? Språng jobbar med en spännande filmkampanj kring innovativa miljöer för lärande, skapande och möten.

Förverkliga din hållbara idé

Sök stipendium hos Göteborg Energi och låt din hållbara idé bli verklighet.

Fler nyheter